5 September: Kom in actie voor de zorg

x

Ja, ik ben bij de online actiedag voor de zorg op 5 september en blijf graag op de hoogte van nieuws over deze actie.

5 September: Kom in actie voor de zorg

Het is tijd voor actie. Actie voor de zorg. Want onze zorgverleners verdienen meer dan alleen applaus. De coronacrisis heeft nog eens onderstreept hoe belangrijk goede zorg is. Ook zijn er de komende tijd veel meer mensen nodig die in de zorg willen werken zodat goede zorg voor iedereen gegarandeerd kan blijven en de werkdruk omlaag kan. Zorgverleners verdienen meer waardering: een beter salaris, minder werkdruk en meer zeggenschap over hun werk.

Maar ondanks verschillende stemmingen in de Tweede Kamer over ons voorstel voor meer structurele waardering voor zorgverleners, blijven de coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie dit blokkeren. Zo gaan we van klappen vóór de zorg naar een klap in het gezicht van de zorg. Dat laten we niet gebeuren, onze zorgverleners verdienen beter.

Daarom komen we op zaterdag 5 september om 14.00u online in actie.

Dat is vlak voor Prinsjesdag en hét moment om van ons te laten horen. We doen dit online zodat (ook in deze coronatijd) zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen en we zorgverleners zo min mogelijk belasten. We gaan voor de grootste online zorgactie ooit!

Sluit je aan!

Kun je op 5 september niet meedoen maar wil je toch steunen? Teken dan de petitie voor meer dan applaus voor onze zorgverleners. Al ruim 100.000 mensen hebben getekend!
 

We roepen iedereen op om mee te doen en de handen ineen te slaan voor de zorg. Op dit moment zijn we in gesprek met andere organisaties die aan willen sluiten. Dat is mooi, want met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan.

Bekijk hier waarom ook Suus, Bianca, Zeger en Mirjam meer waardering voor zorgverleners willen

Sluit je aan!