Nederland bedankt!

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.
x

Een fijne kerst voor honderden gezinnen!

Nederland bedankt!

De kerstactie, opgezet door gedupeerden van de toeslagenaffaire, heeft in 13 dagen tijd 56.550 euro opgehaald! Met het opgehaalde geld zijn kerstpakketten gemaakt voor 370 gezinnen die geen geld hebben voor een kerstcadeautje voor de kinderen of een uitje tijdens de vakantie omdat ze in diepe schulden zijn gestort door Belastingdienst. De SP ondersteunde de ouders met hun actie.

De ouders kregen in hun kerstpakket ingrediënten voor een kerstdiner, cadeautjes voor de kinderen en waardebonnen voor bijvoorbeeld een nieuwe kinderjas of een dagje uit in een pretpark. De komende weken kunnen ouders zich blijven melden voor een steuntje in de rug. Al het opgehaalde geld gaat uiteraard naar de ouders. Gedupeerde ouders kunnen zich hier melden.

Iedereen die een donatie heeft gedaan willen wij van harte bedanken voor de steun. Dankzij u en duizenden andere donateurs gaan honderden gezinnen dit jaar een fijne kerst tegemoet!

 

Binnenkort kunt u hier een verantwoording van de gemaakte kosten vinden.

 

* Een groep ouders bekijkt alle aanmeldingen om te bepalen wie allemaal geholpen kan worden. De SP steunt hen met deze actie. De ouders proberen zoveel mogelijk andere ouders te helpen die ook gedupeerd zijn door de Belastingdienst vanwege onterechte beschuldigingen van fraude met kinderopvangtoeslag. ​Zij hopen hen een fijne kerst te kunnen bezorgen met een leuke verrassing. Voor vragen kunt u terecht bij kinderopvangtoeslag@sp.nl.​​