Voor een fijne kerst voor de kinderen

x

Doneer voor de kinderen

Doneer!

Voor een fijne kerst voor de kinderen

Voor een fijne kerst voor de kinderen

Kiezen tussen warm avondeten of een cadeautje voor je kinderen. Dat is de keuze waar veel ouders van de toeslagenaffaire voor staan tijdens de feestdagen. Nog steeds zitten velen van hen in diepe ellende, omdat zij door de Belastingdienst onterecht beschuldigd zijn van fraude met kinderopvangtoeslag. Een handjevol ouders is nu geholpen, maar voor velen duurt het véél te lang. Nog even en dan staan de feestdagen weer voor de deur.

Omdat eerlijke compensatie nog niet geregeld is, organiseert een groep ouders, met hulp van de SP, net als vorig jaar een kerstactie. We hebben uw hulp nodig om de kinderen van de toeslagenaffaire en hun ouders een fijne en onbezorgde kerst te kunnen geven.

Doneer nu en dan zorgen wij ervoor dat zij een mooi presentje zullen krijgen voor tijdens de kerst.

Doneer!

Ben je zelf een gedupeerde ouder? Dan kun je hier terecht om je aan te melden.

 

 

 

 

* Een groep ouders bekijkt alle aanmeldingen om te bepalen wie allemaal geholpen kan worden. De SP steunt hen met deze actie. De ouders proberen zoveel mogelijk andere ouders te helpen die ook gedupeerd zijn door de Belastingdienst vanwege onterechte beschuldigingen van fraude met kinderopvangtoeslag. ​Zij hopen hen een fijne kerst te kunnen bezorgen met een leuke verrassing. Voor vragen kunt u terecht bij kinderopvangtoeslag@sp.nl.​​ Lees hier het verslag van de kerstactie uit 2019.